Reusch Attrakt Infinity


Kovien kenttien ottelu- ja harjoitushanska

  • Täysin uusi koville kentille soveltuva Reusch Grip Infinity-kämmenlateksi. Attrakt Infinity on hanska joka yhdistää tehokkaasti yhdistelmän pitoa ja kulutuskestävyyttä.
  • Lateksin huokoisuus on erittäin tiheä joka tekee siitä normaalia ottelulateksia huomattavasti kestävämmän käytössä.
  • Hanskassa on erittäin tiukasti ja tarkasti istuva Evolution Negative Cut-leikkaus.
  • Hengittävä materiaali takaa optimaalisen ilmankierron käsissä.

Kämmen: Reusch Grip InfinityLeikkaus: Evolution Negative CutRanne: Elastic Cuff ; Full StrapRysty: Punch FoamOminaisuudet: DuraGuard, AirVentSystem, Preshaped Construction, 3D Thumb CrotchPakkaus: Softbag


Reusch GK23 Attrakt Infinity on erinomainen valinta kovien kenttien ottelu- ja harjoitushanskaksi. Tämä hanska on varustettu täysin uudella Reusch Grip Infinity -kämmenlateksilla, joka yhdistää tehokkaasti pitoa ja kulutuskestävyyttä.

Lateksin huokoisuus on erittäin tiheä, mikä tekee siitä normaalia ottelulateksia huomattavasti kestävämmän käytössä. Attrakt Infinity -hanskan Evolution Negative Cut -leikkaus on erittäin tiukasti ja tarkasti istuva, joka antaa maalivahdille erinomaisen tuntuman palloon ja tarkan otteen.

Hengittävä materiaali takaa optimaalisen ilmankierron käsissä, joten hanska pysyy raikkaana ja kuivana pelin aikana. AirVentSystem -ominaisuus parantaa ilmankiertoa entisestään.

DuraGuard-ominaisuus takaa hanskan pitkän käyttöiän ja Punch Foam -rystyosa antaa maalivahdille erinomaisen suojan pelatessa kovilla kentillä. Preshaped Construction ja 3D Thumb Crotch -ominaisuudet parantavat hanskan yleistä istuvuutta ja mukavuutta.

Elastic Cuff ja Full Strap -ominaisuudet takaavat hanskan napakan ja mukavan istuvuuden, joka antaa sinulle tarvitsemasi luottamuksen tärkeisiin torjuntoihint. Kaiken kaikkiaan Reusch GK23 Attrakt Infinity on erinomainen valinta kaikille maalivahdeille, jotka etsivät kestävää ja pito-ominaisuuksiltaan huippuluokan hanskaa pelatessaan kovilla kentillä.

tuotenroeankoko/väri
5370725-7700-840604853972378
5370725-7700-940604853972519
5370725-7700-10406048539727510
5370725-7700-11406048539729911
Miten hanskat valitaan oikein

Glove Love

  • Valitse omiin tarpeisiin parhaiten sopiva kämmenmateriaali. Vaikka kaikki Reuschin lateksit ovat korkealaatuisia, ne eroavat toisistaan pidon, vaimennuksen ja kestävyyden osalta.
  • Sormituettu hanska vai ei? Tuettu hanska on hyvä valinta jos kärsit sormivammasta.
  • Valitse eniten miellyttävä käsineen leikkaus. Tiukan leikkauksen sormet takaavat parhaan pallotuntuman, leveämpi leikkaus tarjoaa suuremman kiinniottopinta-alan.
  • Valitse aina oikea koko. Sormien päässä saa olla noin sentti ylimääräistä, mutta hanskoissa ei kasvuvaraa kannata miettiä.

Katso tarkemmat hoito-ohjeet joilla pidennät hanskojen käyttöikää