Acme

Vuonna 1870 vuonna perustettu englantilainen yritys valmistaa laadukkaita ja kestäviä pillejä kaikkiin tarpeisiin. Acmen erotuomaripillit on suunniteltu erilajien vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin. Jokainen urheilupilli on kehitetty tuottamaan äänekkään ja selkeän äänen pienellä vaivalla, joka antaa mahdollisuuden joustavuutta pillien soittamisessa.

Amaya

Espanjalainen Amaya valmistaa erilaisia harrastus- ja voimisteluvälineitä kotiin, harjoituksiin, kouluihin ja kilpailuihin. Laajasta valikoimasta löytyy erilaisia ja kokoisia pinnoitettuja ja pinnoittamattomia soft-palloja lasten liikuntatunneille, voimistelutarvikkeita aloittelijoista huipputasolle sekä turvallisia lasten harrastevälineitä ja -telineitä. 

Avento

Avento valmistaa monipuolisia kuntoiluvälineitä kotiin, kuntosalille ja työpaikalle. Valikoimasta löytyy laadukkaat kuntopallot, pullot, kuminauhat ja muut harjoitusvälineet aloittelijalle sekä himotreenajalle. Säännöllisesti päivittyvä ja lisääntyvä valikoima päivittyy säännöllisesti uusilla ja moderneilla tuotteilla.

Chaos

Kanadalainen hattubrändi CHAOS Headwear on keskittynyt laatuun, tyyliin ja ekologisuuteen, jotka sopivat myös meidän suomalaisten arvoihin. CHAOS valmistaa trendikkäät hatut kestävistä ja ympäristöystävällisistä materiaaleista miehille, naisille ja lapsille kaikkiin vuodenaikoihin monipuolisilla mallistoilla.

Edea

Italialaista modernia käsityötä ja innovaatioita. Vuonna 2002 perustettu taitoluistelun tuotemerkki, joka on keskittynyt kehittämään ja valmistamaan kevyttä sekä täydellistä luistinta taitoluistelijan tarpeisiin. Täydellinen omistautuminen taitoluistelijoihin on auttanut nostamaan Edean johtavaksi taitoluistinmerkiksi, joilla luistellaan säännöllisesti arvokisamitaleita.

Edge

Harjoitusvälineiden ja -varusteiden tuotemerkki, joka loistaa tunnetusti hinta-laatusuhteellaan. Kattavaan valikoimaan kuuluu esimerkiksi suojia, teippejä, tekstiilejä sekä huolto- ja koordinaatiovälineitä kesä- ja talviurheiluun niin yksittäisten harrastajien, seurojen kuin lajiensa huippuammattilaisten tarpeisiin.

Gipron

Vuodesta 1917 lähtien Gipron on erikoistunut korkealaatuisten ulkoilusauvojen valmistukseen kokemuksella ja uusinta teknologiaa käyttäen. Viiden sukupolven johtamaa yritystä on aina ohjannut ja inspiroinut voimakas intohimo luontoa ja ulkoaktiviteetteja kohtaan. Gipron-sauvat takaavat huippusuorituksen ja ovat olleet urheilijoiden ja perheiden mukana aina vaelluksesta polkujuoksuun.

Health

Health-piikkareita on valmistettu eri lajeihin ammattilaisten kanssa jo yli kymmenen vuoden ajan. Mallistossa hinta-laatusuhteelta loistavat piikkarit juoksuun, korkeushyppyyn ja keihäänheittoon. Suomalaiseen jalkaan sopiva lesti ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta Health on suosittu valinta erityisesti nopeasti kasvavan nuoren jalkaan.

J-Pesis

Laadukkaat pesäpallovälineet harraste- ja aktiivipelaajalle sekä koulujen liikuntatunneille. Valikoimasta löytyy pesäpalloliiton hyväksymät kypärät, täysnahkaiset välittömästi käyttövalmiit räpylät ja kaikki muut pesäpallokentällä tarvittavat varusteet. Kymmenien vuosien kokemuksella, kaikille pesäpalloilijoille.

KoolPak

Englannissa 1993 perustettu Koolpak tunnetaan markkinoidensa johtavana tuotemerkkinä urheilu- ja ensiaputuotteiden valmistuksessa. Luotettaviin ja hinta-laatusuhteeltaan erinomaisiin Koolpak-tuotteita käyttävät lukuisat urheiluseurat, sairaalat, koulut ja fysioterapeutit ympäri maailmaa.

LP

Urheilutukien suunnittelun ja valmistuksen edelläkävijänä tunnettu LP tunnetaan tuotteistaan yli 50 maassa. Yhdysvalloissa vuonna 1986 perustettu LP Support valmistaa laadukkaat urheilutuet parantamaan suorituskykyä, ennaltaehkäisemään urheiluvammoja sekä kuntouttamaan niitä.

Polanik

Yleisurheilutuotteiden ja -välineiden pioneeri. Vuonna 1966 perustettu yritys on tunnettu urheilukentillä ympäri maailman laadukkaiden tuotteidensa ansiosta. Laajasta valikoimasta keihäät, kiekot, moukarit, aidat, erilaiset isommat ja pienemmät telineet sekä varusteet. Pyydä tarjous tilaustuotteista.

Reusch

Maailman johtava hanskamerkki, jonka mallistot on suunniteltu huippu-urheilijoiden ja harrastajien vaatimusten tarpeisiin. Reusch valmistaa laadukkaat hanskat niin rinteeseen, ulkoiluun kuin jalkapallomaalivahdeille. 90 vuoden kokemus käsistä takaa, että Reusch toimii suunannäyttäjänä koko hanskamaailmalle tuoden säännöllisesti uusia innovaatioita markkinoille.

SoxPro

Markkinoiden ultimaattista huippua edustava SoxPro -grippisukkavalikoima urheilijoille lajista riippumatta. Grippisukat on suunniteltu yhdessä eri lajien huippuammattilaisten kanssa edistämään suorituskykyä ja ennaltaehkäisemään urheilussa syntyviä vammoja. Juuri oikeanlainen pito integroituna huippulaadukkaisiin urheilusukkiin.

Sure Shot

Laadukkaat ja kestävät, Euroopassa valmistetut koripallotelineet ja -korit.  Sure Shotin valikoima tunnetaan ympäri maailmaa laadustaan ja sen valikoima kattaa kaikki koripallokenttien tarpeet FIBAn hyväksymistä virallisista koritelineistä pihakäyttöön sopiviin kestäviin perustelineisiin ja -koreihin.