KL Spport
MENESTYSTARINOITA JO VUODESTA 1981 - Olemme kotimainen urheiluvarusteiden maahantuoja. Etsimme säännöllisesti maailmalta huomisen hittituotteita ja kestosuosikkeja, jotka sinä jälleenmyyjänä voit saada valikoimiisi jo tänään.
RAKKAUDESTA LAJIIN

KAIKKI ALKOI KENTÄN LAIDALTA

Oli vuosi 1981, kun Leo ja Kari päättivät ryhtyä tuomaan laadukkaampia yleisurheiluvälineitä Suomeen. Muutama kymmenen tuhatta harjoitustuntia heitto- ja hyppylajien parissa olivat opettaneet asian jos toisenkin siitä, mitä kunnon välineiltä vaadittiin - ja oli siinä sivussa päästy kilpailemaan olympialaisiinkin. KL Sportin alusta asti fokuksessa oli tukea huippu-urheilijoita ja pitää huoli siitä, ettei menestys kilpakentillä jäänyt välineistä kiinni.

KL SPORT TÄNÄÄN

YHDESSÄ PARHAIDEN KANSSA

Tänä päivänä edustamamme lajit kattavat laajasti urheilun kentän palloilusta mailapeleihin sekä yleis- ja talviurheiluun. Koska teemme tiivistä yhteistyötä lajiensa parhaiden kanssa, näkyy tuotteissamme kokemus huippu-urheilijoiden vaatimuksista. Tämän vuoksi olemme iloksemme voineet tarjota jälleenmyyjillemme moniin kategorioihin uusia vaihtoehtoja, jotka ovat kasvattaneet markkinaa. Siitä ovat hyötyneet kaikki myyjistä asiakkaisiin.

OLLAAN YHTEYKSISSÄ

TÄÄLLÄ SINUA VARTEN

Asiakkailtamme kuulemamme palautteen mukaan valttejamme ovat ripeä asiakaspalvelu ja oma varastomme Helsingin Malmilla, josta lähetämme tuotteet sinulle parhaimmillaan puolen tunnin sisällä. Ole millon vain yhteydessä meihin, niin kerromme tuotteistamme ja niiden saatavuudesta enemmän. Tervetuloa rakentamaan seuraavaa kaupallista menestystarinaa kanssamme.

SOITA TAI TULE KÄYMÄÄN
SOITA TAI TULE KÄYMÄÄN